Utelivet i Ålesund


Hvis du har besøkt Ålesund og testet utelivet i byen, vet du at befolkningen virkelig liker en fest og kan lage god stemning. Her er en liten guide på de beste utestedene i den fantastiske vestlandsbyen.

Milk Bar & Lounge

alesundDette er kanskje et av landets aller tøffeste barer, med en unik beliggenhet helt nede ved vannflaten. Vinduene er store, slik at du ser ut i havgapet, samtidig som belysningen rundt stedet lager en ekte klubbfølelse. Dette er et sted som absolutt må oppleves hvis du er i byen.

Anno

Liker du å danse, enten til fengende live musikk eller noen av landets beste DJ-er, er det verdt å stille seg i kø utenfor Anno. Stedet har også innført en kul lunsj på lørdager, med enten live band eller DJ, som kan være et herlig vorspiel før festen virkelig starter.

Teaterfabrikken

I Moloveien, sentralt i byen finner du Teaterfabrikken. Her er det stadig konserter, show og standup. Et morsomt sted å starte kvelden på, før du rangler videre.

Brosundet Bar

Liker du en avslappende stemning eller kanskje er ute på date og vil snakke med den du er ute med, er dette et fantastisk sted å møtes. Dette er en lounge, som enkelt kan sammenlignes med andre kontinentale barer ute i Europa.