De mest populære spilleautomatene


Look no further! Vi presenterer en toppliste spesielt for deg, slik at du vet hvilke spilleautomater som er de beste av de beste. Prøv dem ut selv, og finn din favoritt!

Den første spilleautomaten vi vil presentere til deg er ingen andre enn Starburst. Denne spilleautomaten er en av de mest populære online slots. Dette er en absolutt favoritt hos mange spillere. Utviklerne NetEnt byr på en fargesprakende og spennende opplevelse med denne spilleautomaten. Spillets oppsett er klassisk, med fem hjul med totalt 10 gevinstlinjer. Det fargesprakende og glinsende designet i diamant-tema er nydelig å se på.

Dra på eventyr med Gonzo’s Quest når som helst, hvor som helst. Den populære spilleautomaten har steiner som kommer fallende ned fra skjermen istedenfor hjul som spinner rundt. Får du kombinasjoner som gir gevinst knuser steinene som igjen multipliserer gevinsten din. Spillet har wild-symboler og mange muligheter for å oppnå gratisspinn.

Jackpot 6000 er den mest klassiske spilleautomaten i kasinostil som alle elsker. Den har fem hjul, bonussymboler og multiplikatorer som vil gi deg masser av gevinster. Denne spilleautomater slår aldri feil, og passer godt for nybegynnere.

Jack and the Beanstalk, fra NetEnt, er en spilleautomat som baserer seg på den klassiske historien om Jack og bønnestengelen når det gjelder grafikk og musikk. Spillet har massevis av funksjoner som walking wilds, gratisspinn og scattere – i tillegg til en stor jackpot på over 600 000 mynter. Oppsettet er tradisjonelt med fem hjul, tre rader og hele 20 gevinstlinjer.

Let etter store skatter i Bonanza! Spillet har seks hjul med mange spennende måter å vinne på med vinnende kombinasjoner. Bonanza byr på mye action og moro, og de beste måtene å få høye gevinster på er i gratisspinn-runden hvor multiplikator funksjonen tar helt av!